• Telepon Rojongan 86-13682157181

Tentang Kami

Bazhou Kota Dcl Perabot Co, Ltd

Kisah kami

Pabrik DCL diadegkeun sareng didirikan ku HaiCui di Kota Shengfang, Kota Bazhou dina Oktober 2013. Urang narékahan pikeun terus nyugemakeun rasa rohangan, kanyamanan sareng kaindahan ku desain profésional sareng kontrol kualitas anu ketat.

Pabrik DCL utamina ngahasilkeun Korsi Rumah Makan, Méja Makan, Stool, Pouf, Sofa sareng Ottoman. Kami ngagaduhan para pemborong utama, pangecér sareng perdagangan online ti Éropa, Amérika Kalér sareng Amérika Kidul sareng Wétan Tengah.

Jurusan R&D mangrupikeun prestasi anu utami sareng ogé tujuan utama Pabrik DCL, anu nyababkeun sababaraha ide anu saé. Rarancang utama urang asalna ti ideu konsumén sareng nyiptakeun urang sorangan. Samentara éta, DCL lulus BSCI sareng produk kami nampi sertifikasi FSC taun 2018.

Filsafat pabrik DCL berorientasi kualitas sareng harga premium bakal disayogikeun bari ngajaga kualitas stabil sareng saé. Percaya kami bakal kalakuan salaku pasangan anu profesional sareng dipercaya sareng supplier upami aya kasempetan pikeun damel sareng anjeun. Wilujeng sumping didatangan kami sareng kami ngarepkeun ngabdi ka anjeun.

Bazhou Kota Dcl Perabot Co, Ltd
CEO
HAI CUI

Kauntungan urang

1. Produk ngaropéa: Pangwangunan kuat sareng tim penelitian ngajadikeun ideu anjeun nyata. Lan conto tiasa disayogikeun.
2. Sistem kontrol anu ketat: kualitas anu ketat dina prosés naon, pamariksaan bahan, garis produksi, bungkusan sareng produk éta. Urang tiasa ngahontal BSCI sareng FSC sertifikasi sareng UK Reach.
3. Pelbagaian produksi: rupa-rupa gaya cocog sareng sadaya pasar anu béda, gaya Éropa sareng Asia.
4. jasa saatos tiasa dipercaya: Teu aya alesan tapi solusi.
5. Staf Profesional: sakumna tukang terampil urang gaduh pangalaman anu saé.

Konsumén kami

Perabot ékspor Perabot DCL ka sababaraha nagara sareng daérah di Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara jsb sareng parantos ngiringan kerjasama jangka panjang sareng sustainable sareng para nasabah di sakumna dunya.

Pursuit kami

Kualitas mangrupikeun budaya urang, sareng kami prihatin kualitas, jasa sareng persaingan anu paling.

Produk kami

Kami pabrik nyaeta profésional dina méja, sofa sareng produksi korsi kaasup

▷ DINING CHAIR / BAR CHAIR / RAIA ROKONG / KISAH PLASTIK
▷ OTTOMAN / STORAGE POUF / BENCH
▷ TABLE DINING / TEMBANG KOPI / TABLE TAMAT
▷ KAWASAN LOUNGE
▷ SINGNAL SOFA / 2 SEATER SOFA / MULTI-SEATER SOFA
▷ BUKU TELPON / MAJLIS PUTIH

Kami Pabrik