• Telepon Rojongan 86-13682157181

Kauntungannana

BAZHOU CITY DCL FURNITURE CO., LTD.

Kauntungan urang

Produk ngaropéa: pangwangunan anu kuat sareng tim penelitian ngadamel ideu kana kanyataan. Sampel tiasa disayogikeun.

Produk tina sababaraha gaya cocog sareng sadaya pasar anu béda, gaya Éropa, Asia sareng Amérika.

Jasa saatos tiasa dipercaya. Henteu aya alesan, tapi solusi.
Staf profésional: sadaya urang 100 staf terampil gaduh pangalaman anu saé.

Kualitas anu ketat dina prosés naon waé, ti internal ka éksternal, ti bahan kanggo produk. Urang tiasa ngahontal BSCI sareng FSC Sertifikasi sareng UK Mencét.