• Telepon Rojongan 86-13682157181

Méja Rumah Makan Ku 6 Seating

Katerangan Singkat:

Méja tuangeun
Item No .: 811T
Bahan: Écés méja gelas méja luhur, suku logam ditransferkeun
Ukuran: 1500mm x 900mm x 760mm x 8mm
Pakét: 1pc / 2ctns
Ukuran bungkusan: 155cm x 95cm x 5cm / 82cm x 25cm x 26cm
Ngajual Kamampuh: 760pcs / 40HQ
Korsi Rumah Makan
Item No .: 1036C
Bahan: lawon buludru nutupan, suku logam ditransferkeun
Diménsi: H: 950mm W: 410mm D: 400mm SH: 500mm
Pakét: 6pcs / ctn
Ukuran bungkusan: 78cm x 48cm x 59cm
Ngajual Kamampuh: 1800pcs / 40HQ


Jinis Produk

Produk Tag

Pitur

Ngaran Produk Kamar makan kualitas luhur, réstoran, nyetél méja méja méwah méwah
Item No. 811T + 1036C
Bahan Baja sareng bérés méja gelas méja luhur, piring aluminium
Ukuran produk Korsi: H: 950mm W: 410mm D: 400mm SH: 500mm
Méja: 1500mm x 900mm x 760mm x 8mm
Paket 1set / 3ctns
Istilah pamayaran T / T, L / C dina tetempoan
Warna Salaku gambar atanapi sakumaha pamundut anjeun
Lamaran Perabot kamar makan, hotel / cafe / parabot réstoran
Waktos pangiriman 30-45days saatos nampi deposit anjeun
Istilah pamayaran L / C dina tetempoan, T / T, EXW

Panjelasan Produk
Berlamaeun tuangeun kulawarga sareng méja makan modéren ieu atanapi nganggo salaku méja di kantor imah.
Anjeun tiasa ngumpul sakuriling méja pikeun kaulinan kartu, trivia wengi.
Gelas 8mm gelas.
Lebar kaca beveled luhur.
Nampilkeun suku anu ngawangun boomerang sareng kaca luhureun bérés, méja ieu gaduh tampilan modéren ka rohangan anu mana waé.
Sukuna boga panas anu ditransfer dugi ka éntuk goresan pikeun ngajaga méja katingalina énggal.
Majelis diperyogikeun.
Perawatan: lebu kalayan kaén garing, garing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali