• Telepon Rojongan 86-13682157181

Ruang Korsi Kamar

Katerangan Singkat:

Item No .: 1035CP
Bahan: lawon buludru nutupan, leg hideung disalut bubuk
Diménsi: H: 850mm W: 575mm D: 470mm SH: 470mm E: 605
Pakét: 2pcs / ctn
Ukuran bungkusan: 65cm x 59cm x 52cm
Beurat Net: 6.54kg / pc
Beurat Kasar: 14.80kg / ctn
MOQ: 100pcs unggal warna
Ngajual Kamampuh: 645pcs / 40HQ
Waktu kiriman: 6-8weeks
Métode Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa atanapi karéta
Pelabuhan Loading: Tianjin
Syarat pamayaran: L / C dina tetempoan, T / T, EXW
Kabisa Suplai: 30 wadahna HQ / Bulan


Jinis Produk

Produk Tag

Pitur
Korsi méja buludru nyetél standar dina hal kanyamanan, desain sareng tren. Éta diwangun ku cangkang lapis anu dipasang ku busa. Suku tina korsi nu aya tina baja. Éta mendakan tempatna di ruang tamu ogé dina kamar pangkeng. Éta dianggo dina pangkeng, khususna pikeun nyimpen baju atanapi salaku korsi kantor. Panutup buludru didamel 100% poliéster. Alus uninga: bantal kursi tiasa dicabut.

Rincian Bungkusan Paket Karton
1) Carton + kualitas luhur panyalindungan + bungkusan non-anyaman pikeun juru. Ari sukuna dibungkus.
2) Desain bésér pembeli tiasa ditampi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali