• Telepon Rojongan 86-13682157181

Sofa Sofa, Korsi Lounge, Korsi Arm

Katerangan Singkat:

Item No .: LC021
Bahan: Kertas Sherpa / Boucle nutupan, suku logam kromér emas
Dimensi: H: 710mm W: 500mm AW: 680mm D: 500mm SH: 450mm
Pakét: 1pc / ctn
Ukuran bungkusan: 70.5cm x 70.5cm x 46.5cm
Beurat Net: 7.6kg / pc
Beurat Kasar: 10kg / ctn
MOQ: 80pcs unggal warna
Ngajual Kamampuh: 290pcs / 40HQ
Waktu kiriman: 6-8weeks
Métode Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa atanapi karéta
Pelabuhan Loading: Tianjin
Syarat pamayaran: L / C dina tetempoan, T / T, EXW
Kabisa Suplai: 50 wadahna HQ / Bulan


Jinis Produk

Produk Tag

Rincian Produk
• Katembong sederhana sareng beresih
• Gampang kana Majelis
• katingal modern
• Swivel: Henteu
• Bahan Deui Balik: Foam
• Produk Produk: Sareng kursi dina korsi tina mesin henteu tiasa diumbah. Nanging, aranjeunna tiasa dibersihkeun nganggo cuci lembab sareng sabun anu dicuci.
• Tingkat Majelis: Majelis Partial
• Bahan Frame: Benténg kai kanggo korsi sareng tonggong, pigura logam pikeun suku
• Bahan panutup: Sherpa / boucle, sareng urang ogé tiasa nganggo buludru, PU, ​​kulit atanapi lawon anu sanés pamundut anjeun.

Pitur
Desain panangan swoop sareng lawon seger mangrupikeun tambihan pinter kana pernyataan asal anjeun. Dirancang pikeun memperkaya ruang sasarengan ku gaya premium, gaya leueur. Sayogi dina rupa-rupa warna sareng logam beunghar anu beres kalayan nyabak lemes, korsi aksen modern ieu gampang ngumpul sareng mertahankeun. Disumputkeun dina garis tina tetempoan anu jelas. Korsi Ieu ngagaduhan desain modern anu ramping. Korsi anu ngajagaan ieu ngalamun ngagaduhan anu saéna sadua sareng ngagaduhan korsi anu aya korsi. Seating tempatna tiasa dianggo di ruang tamu, sedengkeun di kamar makan anjeun tiasa nyandak méja.

Bunder hiasan anjeun nalika nyayogikeun pangaturan linggih di rohangan leutik, korsi sisi nawiskeun gaya sareng kaahlianana kana desain interior. Candak ieu, contona, éta diciptakeun tina kerangka kai sareng fitur anu ngeusian busa dina handapeun upholstéri poliéster. Sareng ku siluet anu diilhami laras, éta pilihan anu sampurna pikeun rupa-rupa éstétis desain ti klasik dugi ka ayeuna sareng seueur deui.

Lounge Sofa, Lounge Chair, Arm Chair


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali