• Telepon Rojongan 86-13682157181

Kamar Hidup Desain Modern Sofa

Katerangan Singkat:

Item No: SOFA13
Gaya: Méwah sareng Kontemporer
Bahan: lawon lawon lénsa, suku kai padet sareng topi emas
Pilihan panutup: Linen / Beludru / Kulit / PU / Goréng
Cushion Kursi: busa tahan tinggi sareng bungkus kanyamanan
Diménsi: H: 800mm L: 1700mm W: 770mm
Pakét: 1pc / ctn
Ukuran Pakét: 146cm x 68cm x 76cm
Majelis: Diperyogikeun Diperyogikeun
Perawatan Produk: Ngusap bersih kalayan lawon garing
Beurat Net: 39kg / pc
Beurat Kasar: 42kg / ctn
Ngajual Kamampuh: 96pcs / 40HQ
Panyimpen: Henteu
Sampel: sayogi
Waktu kiriman: 6-8 minggu
Métode Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa atanapi karéta
Pelabuhan of Loading: XINGANG, TIANJIN, CHINA
Syarat pamayaran: L / C dina tetempoan, T / T, EXW
Kabisa Suplai: 30 peti HQ / Bulan
Tempat Asal: Propinsi Hebei, Cina


Jinis Produk

Produk Tag

Panjelasan Produk
Sofa mangrupikeun pilihan 2-seater cicing di sérial. Éta nyiptakeun tampilan tradisional dirarancang deui pikeun cocog sareng gaya laju kontemporer ayeuna. Hatur nuhun kana panutup na anu pikaresepeun sareng hipu, anjeun tiasa lounge kalayan séhat sareng slumber manis dina sofa urang.
Kami nyiptakeun anu panghadéna dina parabot interior khusus sareng perabot pikeun silaturahmi, réstoran sareng industri ritel di sakuliah dunya. Kami khusus dina manufaktur kualitas Perabot Dalam. Urang tiasa ngarobih gaya naon waé pikeun nyumponan sarat pikeun para pemborong peruncit béda sareng pangecér.
Kami nyayogikeun desain méja, ti tradisional dugi ka ayeuna, ngamangpaatkeun bahan anu paling alus sareng téknik konstruksi.

Modern Design Living Room Sofa

1. pigura: Kiln pigura kayu padat garing
2. Angkatan tangan: Padét kayu
3. Jenis tukang: 100% desain antik ukiran leungeun
4. Tutup panutup: lawon linen anu alus sareng kualitasna pinuh upholstered
5. matéri hampang: 100% poliéster
6. bantal: Kapaditas tinggi & ketahanan bolu luhur
6. Bantal korsi dicabut
7. Bantal korsi handap henteu tiasa dicabut
8. Suku: Solokan kai suku kalayan kiat emas
9. Pamakéan Umum: Kondisi / Rékréasi / Kafe / Restoran / Makanan Segera / Perabot Kantin

Kaunggulan
1. Ukuran, Warna, Bentuk, Pola Ukir tiasa disaluyukeun.
2. Modern, Nyaman, Elegan sareng tahan, Bahan anu ramah lingkungan.
3. jasa ngaropéa: OEM, ODM sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali