• Telepon Rojongan 86-13682157181

Kumaha Milih Korsi kanggo Méja Makan anjeun

Kieu kumaha milih korsi pikeun méja makan anjeun:
Skala
Kanggo kanyamanan, timbangan méja anjeun sareng korsi kedah cocog.
Upami anjeun ngukur ti luhur méja ka lantai, paling na tabel tuangna tina 28 dugi 31 inci jangkungna; jangkungna 30 inci paling umum. Ti luhur korsi ka lantai, kursi makan sering dikalangkung 17 dugi 20 inci. Éta hartosna jarak antara korsi sareng tabletop tiasa dimana waé 8 dugi ka 14 inci.

Rata-rata dinerna mendakan jarak 10 dugi ka 12 inci anu paling raoseun, tapi beda-beda ku ketebalan tabletop, jangkungna apron, sareng ku ukuran makan.

Jangkungna Jangkungna
Pikeun milarian jarak-luhur-ka-méja-jangkungna jarak anjeun mendakan anu pikaresepeun, uji méja (atanapi tabel) kalayan campuran korsi anu béda.
Entong ukur ukur tina luhur méja ka korsi. Upami méja teu ngagaduhan apron, ukur tina handapeun tapét dugi ka pojok luhur korsi korsi. Upami méja ngagaduhan apron, ukur ti handapeun apron ka luhur korsi.
Perhatoskeun naha korsi korsi teuas atanapi upholstered. Korsi anu banter condong dikomprés nalika anjeun calik. Upami padding kandel, komprésina tiasa ageung. Kéngingkeun maca anu akurat, ukur ti luhur korsi nepi ka lantai bari korsi kosong, teras parantos aya batur ngukur deui nalika anjeun calik. Tambihan bédana antara dua kana jarak méja-to-tempat idéal anjeun.

Lebar sareng Lebur
Skala sanés ukur perkawis jangkung anu cocog. Anjeun ogé peryogi korsi anu leres-leres pas dina méja anjeun.


Waktu pos: Apr-26-2020