• Telepon Rojongan 86-13682157181

Korsi goyang

Naon korsi goyang anu dianggo?
Pertempuran rematik sareng nyeri deui
Ieu bahkan nyarios yén tilas Présidén AS John F Kennedy kedah nganggo goyang korsi pikeun ngagampangkeun nyeri deui na. Nganggo korsi goyang ningkatkeun aliran getih sakitar awakna, janten ngirim langkung oksigén pikeun mendi, anu tiasa ngabantuan ngagampangkeun éta gejala rematik.

Naha kursi goyang hadé pikeun anjeun?
Panaliti jaman ayeuna nunjukkeun yén korsi goyang sabenerna tiasa langkung seueur dina hal kasehatan fisik sareng méntal. " Jalma anu ngagaduhan masalah kaséhatan méntal masalah fisik sapertos rematik, nyeri deui, Alzheimer, pikun, (nami sababaraha) bisa nguntungkeun tina korsi goyang. Rocking mangrupikeun latihan anu hampang.

Naha korsi goyang ngarasa bageur?
Anu mimiti sareng paling penting, goyang sayah. Éta ngaleupaskeun endorphins dina uteuk anu tiasa ningkatkeun haté sareng ngirangan setrés sareng nyeri.

Kumaha carana abdi ngajantenkeun korsi goyang sanés?
Upami anjeun badé ngeureunkeun recliner anjeun tina goyang, anjeun kedah pasang ngaganjel antara pigura pikeun korsi sareng pigura kotak engsel.
1.Pikeun jangkungna antara handapeun pigura korsi sareng bagian luhur kotak engsel sareng ukuran anjeun.
2.Cot sapotong kayu keras cocog sareng jangkungna sareng panjangna.


Waktu pos: Apr-26-2020