• Telepon Rojongan 86-13682157181

Urang terus-terusan nuju COVID-19 kajantenan

Kalayan kadali anu efektif di Covid-19 di China, seueur pabrik anu dibuka deui sareng ngahan produksi produksi sateuacana. Sababaraha konsumén urang nyobian pangalusna pikeun nyorong usaha badé, bahkan aranjeunna masih damel di bumi. Éta saé positip kanggo sadayana, sadayana yakin yén hal-hal bakal langkung saé ahirna.

Mastikeun produksi janten rencana sareng ngurus kasehatan pagawe dina waktos anu sami, kami nyandak seueur metode sapertos ngagem topéng, sareng ngajaga jarak 8 suku saling, ngasuh leungeun salaku langkung jéntré. Salaku tambahan, salami waktosna, seueur nasabah anu teu tiasa nyusun pamariksaan sapertos baheula, urang ngabéréskeun masalah ku ngirimkeun laporan pidéo sareng gambar ka konsumén, anu ngagaduhan anu dipénta. Sareng urang bakal ngirim sadaya detail barang, bungkusan, bagian rohangan bahkan sababaraha prosedur ngahasilkeun, teras nampi persetujuan sateuacan nyusun loading. Kepuasan nasabah pantes ngalakukeun kami pangsaéna.

Kanggo manajer umum urang, langkung seueur waé perhatian sareng gaji ka pagawé kami, mésér barang anu langkung pelindung, sapertos masker wajah, sabun cair sareng buah pikeun tetep sadaya padamelan bakal normal. Sanaos ayeuna mangrupikeun waktos susah, urang sadayana ngarasa wani dina waktos ieu, kusabab urang sadaya ngahijikeun pikeun ngarampungkeun kasusah. Percaya kana usaha urang sadayana, énjing bakal masa depan anu cerah.

Jaminan kualitas produksi, urang nampi syarat anu langkung ketat ti biasa. Kusabab teu aya deui cara pikeun ngatur pamariksaan di situs sapertos kapungkur, urang ngajak palanggan dina konperénsi pidéo pikeun mariksa unggal detil produksi, sareng ngirim laporan pamariksaan sabada éta. Pikeun konsumén anu kami hargana, urang ngalaman waktos anu sesah pisan. Bari wengi bakal atos sareng beurang bakal datang. Entong Luncat nganjang wéb urang, atanapi email ka kami pikeun tatanan.


Waktu pos: Apr-10-2020