• Pangrojong Telepon 86-13682157181

Warta & Tren

  • Dining table with MDF countertop

    Méja makan kalayan méja MDF

    Aya luhur méja anu béda pikeun méja makan, sapertos gelas tempered, kai padet, serat papan sedeng sareng sajabana, Medium Density Fiberboard disingget janten MDF. Papan serat sedeng-sedeng mangrupikeun jinis papan buatan manusa tina kai atanapi serat tutuwuhan ngalangkungan pisah mékanis sareng tukang kimia ...
    Maca deui
  • Dining Chair in Promotion

    Kursi makan dina Promosi

    Hiji korsi makan dina promosi sareng kami ogé ngagaduhan kaunggulan anu pangageungna: waktos pangiriman anu pondok sareng ngan ukur 7-10 dinten kanggo nyiapkeun barang. Kalayan lawon corduroy keusik anu alus sareng super kandel, karaosna rada lemes sareng lemes nalika anjeun némpél. Di sagigireun éta, salaku salah sahiji produk terlaris di dunya, ...
    Maca deui
  • Fabric Selection For The Dining Chairs, Lounge Chairs and Sofas

    Pilihan lawon pikeun korsi tuangeun, Korsi Ruangan sareng sofa

    Departemen R&D kami henteu ngan ukur fokus kana gaya produk naha éta téh korsi makan, korsi ranjang, sofa sareng sajabana, Tapi ogé lawon modis mangrupikeun salah sahiji elemen anu janten tinimbangan urang. Unggal usum, Dina raraga nawiskeun langkung seueur pilihan ka anjeun sareng konsumén, kami bakal milarian lawon anu pang populerna ...
    Maca deui
  • Dining Chair In KD Structure For E-Commerce

    Kursi Makan Dina Struktur KD Kanggo E-Dagang

    E-commerce parantos dilegaan pisan kusabab pandemi, sahingga biaya logistik pikeun produk mangrupikeun unsur penting pikeun penjualan E-commerce. Aya beuki seueur paménta pikeun produk dina industri jati janten dina struktur KD anu bakal mastikeun kapasitas muatan maksimum ...
    Maca deui
  • Items For Office Furniture

    Barang Pikeun Jati Kantor

    Handapeun 6 korsi kantor penjualan panas teratas kami kalayan tawaran poto, langkung seueur produk tawaran poto resmi bakal dikintun saatos anjeun mamatahan modél pilihan anjeun. Desain saderhana anu saé tampan gandéng ku fungsi angkat kanggo nyumponan sarat visual sareng kanyamanan jalma. Genep produk gaduh panarima ...
    Maca deui
  • Dining Chairs And Office Chair

    Kursi Makan Sareng Korsi Kantor

    Éta minggu anu sibuk pikeun kami ngolah pesenan énggal anu kami nampi salami pameran sareng kaayaan patarosan anyar anu kami nampi. Korsi makan ieu di handap ieu kuring badé nampilkeun ka anjeun dua modél produk jual panas kami sareng parantos dipesan dina situs di pameran sareng saatos pameran. Kalayan p na ...
    Maca deui
  • Functional Furniture: Storage Pouf

    Jati Fungsional: Pouf Panyimpenan

    Réréncangan KSD anu dipihormat, Pouf kalayan fungsi panyimpenan parantos dijantenkeun mangrupikeun bagian penting tina hiasan bumi. Éta kedah ngagaduhan fitur panyimpenan sareng éstétika, bari henteu nyandak seueur rohangan. Pouf anu kami nyarankeun dinten ieu bentukna silinder, DIA 33 cm sareng jangkungna 38 cm. Éta ngagaduhan tutup dina luhur ...
    Maca deui
  • Dining Set: Dining Table And Dining Chair

    Set Makan: Méja Makan Sareng Korsi Makan

    Dinner mangrupikeun ungkapan anu dipikaresep ku jalma nalika aranjeunna hoyong ngutarakeun perasaan atanapi émosina. Sareng salaku operator méja makan, éta laun-laun janten bagian penting tina atmosfir. Dinten ayeuna, kuring hoyong ngenalkeun salah sahiji sét makan urang - hiji méja sareng genep korsi. Jelas tempere ...
    Maca deui
  • Bench with Fabric Upholstery

    Bangku sareng Pakét lawon

    Sareng sareng tren pangaturan ruang makan modéren, bangku tibatan korsi janten langkung populér akhir-akhir ieu. Ngan ukur 1 bangku, 2 korsi makan sareng 1 méja makan, maka anjeun bakal ngagaduhan 4 set tempat makan. Gampang sareng unik. Janten dinten ayeuna, urang nyarankeun salah sahiji bangku kami ka anjeun, jok pelapis lawon, Bl ...
    Maca deui
  • Swiveling Dining Chair

    Kursi Makan Swiveling

    Kalayan paningkatan kabutuhan pérabotan fungsional ku kulawarga, "Mebel + Fungsi" mangrupikeun tren sareng janten langkung populer. Jati fungsina sapertos sofa reclining, sofa panyimpenan, méja kopi panyimpenan, korsi swiveling dll disambut ku klien. Saran kanggo dinten ayeuna, th ...
    Maca deui
  • The Elegant White Dining Chair

    Korsi Makan Bodas Anu Elegan

    Ayeuna urang nampi seueur permintaan tina korsi tuang jual panas ieu anu hoyong kami bagikeun di dieu. Upami anjeun resep barang elegan sareng tempat tempatna ayeuna, maka anjeun bakal dialokasikan ku harga anu saé pisan, kusabab biaya unitna murah pisan kumargi permintaan ageung sareng produksi masal ...
    Maca deui
  • Nice Pouf to Decorate the Home

    Pouf Bagus pikeun Ngahias Bumi

    Réréncangan KSD anu dipikacinta, sigana poufs sareng tai alit janten langkung populér kalayan portabilitasna sareng gampang cocog sareng mebel anjeun anu sanés di ruang keluarga sapertos sofa sareng méja kopi Di sagigireun éta, éta tiasa dianggo salaku tempat diuk sareng méja alit, anu lumayan ngabantosan kamar anjeun dina urutan. Dinten ieu Abdi hoyong ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/11