• Telepon Rojongan 86-13682157181

Plastik beech kai beuteung tong beusi, Beungkeut gantung. Ngaran barang pangjajaran

Katerangan Singkat:

Item No: BS772
Bahan: Léngsér Bar, korsi PP, Sisi kayu beech Solid, Bagéan sambungan logam sareng tapak suku logam.
Diménsi: H: 1080mm W: 460mm D: 400mm SH: 680mm L: 580mm
Pakét: 4pcs / ctn
Ukuran bungkusan: 70.8cm x 46cmx 52.5cm
Beurat Net: 4.74kg / pc
Beurat Kasar: 20,62 kg / ctn
MOQ: 100 PCS
Ngajual Kamampuh: 1400 PCS / 40HQ
Waktu kiriman: 4-5weeks
Métode Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa atanapi karéta
Plab of Loading: Tianjin Port, China
Syarat pamayaran: L / C dina tetempoan, T / T, EXW
Kabisa Suplai: 30 wadahna HQ / Bulan


Jinis Produk

Produk Tag

Pitur
◆ Korsi plastik beurat-tugas sareng suku korsi Eames klasik, ngajantenkeun sadayana korsi rapih sareng bersih. Bunder baja anu ngahubungkeun opat suku ngajaga suku tina taneuh, ngaleungitkeun tekanan dina sendi dengkul sareng ngamajukeun sikep anu ditangtoskeun.
◆ Masangkeun desain anu ramping, modern modél bar ieu sareng dapur kai poék anjeun atanapi bar pikeun nyiptakeun korsi tambahan sareng raos tampi.
◆ Tukang tonggong sareng tapak suku minimalis nyayogikeun dukungan nalika diuk.
◆ Perlindungan lanté dina pigura kai nyegah karusakan naon waé pikeun kayu anjeun atanapi ubin.
◆ Kursi bar anu bergaya sareng canggih ieu dirancang pikeun kanyamanan sareng katingalna sampurna disimpen dina setélan modéren.
◆ Padat beech kai sareng lapisan lukisan beresih pikeun ngajaga warna sareng pola kai asli.
◆ Bubuk hideung dilapisi bagian sareng tapak suku.
Seat Kursi Plastik sareng langkung ti 24 jinis warna anu sayogi
◆ Majelis diperyogikeun.

Rincian produksi

Bar Chair BS772-5

Colour Avaliable

Bar Chair BS772-6

CLEANING & CARE- PU, PVC AND FURNITURE PLC
• Jauh tina cahaya panonpoe langsung sareng panas
• Kanggo kotoran umum sareng noda nganggo kaen lemes sareng sabun sareng cai hampang
• Bilas permukaan cai anu jelas saatos diberesihkeun
• Entong sponges kasar dina waktos aranjeunna tiasa ngantepkeun goresan
• Hindarkeun pangleyur asam sareng produk anu ngandung amonia


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali