• Telepon Rojongan 86-13682157181

Pouf P033

Katerangan Singkat:

Item No: P033
Bahan: Pouf, lawon upholstri nganggo cincin emas.
Ukuran: φ460mm * 420mm
Pakét: 1pcs / ctn
Ukuran bungkusan: 48cm x 48cm x 44cm
Beurat Net: 5kg / pc
Beurat Kasar: 6,5 kg / ctn
MOQ: 100 PCS
Ngajual Kamampuh: 620 PCS / 40HQ
Waktu kiriman: 4-5weeks
Métode Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa atanapi karéta
Pelabuhan Loading: Tianjin, Cina Mainland
Syarat pamayaran: L / C dina tetempoan, T / T, EXW
Kabisa Suplai: 30 wadahna HQ / Bulan


Jinis Produk

Produk Tag

Pitur
Kantong lawon nganggo rhombus mangrupikeun unsur kanyamanan sareng gaya anyar-anyar ieu. Warna héjo sareng basisna kuningan nganggo sampurna kalayan hiasan modéren. Kantong ieu mangrupikeun unsur multifungsi, dimana anjeun tiasa nempatkeun kadali jauh atanapi nempatkeun suku anjeun. Éta tiasa nempatkeun di tempat boh di ruang tamu sareng pangkeng, pantona tempat anjeun tiasa ngarobih suku anjeun.

Detil Téknis

Item No. P033
Ukuran barang (W * D * H) φ460mm * 420mm
Bahan-bahanna Linen / buludru / kulit
Bahan-pigura Beusi sténless
Gaya Modern
Pakét Kantong gelembung & kantong EPE
Tempat Asal Cina

Rincian produksi

Pouf P033

Bunder emas handapna didamel tina stainless steel, anu bakal tetep kantong stabil sareng katingalina rapih.

Pouf P033-1

Badak rhombus mangrupikeun unsur busana anu énggal, sahingga kantong katingalina elegan.

Pouf P033-2

Garis bulu katingali sacara teu jelas, anu ngajantenkeun lawon langkung saé, sareng ningkatkeun sakabeh rasa kana kerung.

Jero na kantong nyaéta papan MDF, busa kandel di luar dewan sareng gam industri, teras para pekerja damel lawon nutupan sadaya.

Salian ti warna héjo, warna beureum ogé populer pikeun konsumén di pasar anu béda. Tangtosna warna anu anjeun pikahoyong, urang tiasa nyayogikeun tanpa kasusah. Sareng upami anjeun hoyong bentukna sanés sapertos jalur horisontal, nyebrang gandum, atanapi henteu aya bentuk ogé.

Pouf P033-3

Rincian bungkusan
Kantong nyaéta salah sahiji potongan dina hiji kotak. Éta bakal ditutupan ku kantong PP atanapi kantong busa EPE. Teras nempatkeun kana kasus corrugated biasa. Upami anjeun gaduh syarat khusus ngeunaan iket, urang tiasa nyobian éta.
Inpormasi hubungan:
Email: sales@dclfactory.com Mob: +86 13682157181


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali