• Telepon Rojongan 86-13682157181

Korsi PP Sareng Méméd Batu Bersih Hideung Hideung

Katerangan Singkat:

Item No: 1050CH
Bahan: PP deui sareng korsi, suku logam ditransferkeun
Dimensi: W: 425mm H: 750mm D: 410mm SH: 450mm E: 525mm
Pakét: 4pcs / ctn
Ukuran bungkusan: 63.5cm x 65cm x 53cm
Beurat Net: 4.6 kg / pc
Beurat Kasar: 20.65kg / ctn
MOQ: 100 pcs unggal warna
Ngajual Kamampuh: 1200 pcs / 40HQ
Waktu kiriman: 4-5weeks
Métode Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa atanapi karéta
Plab of Loading: Tianjin Port, China
Syarat pamayaran: L / C dina tetempoan, T / T, EXW
Kabisa Suplai: 30 wadahna HQ / Bulan


Jinis Produk

Produk Tag

Pitur

Ngaran Produk Korsi PP nganggo suku logam anu ditransferkeun panas
Item No. 1050CH
Bahan Plastik / Polipropilén / tabung Metal
Ukuran produk W: 425mm H: 750mm D: 410mm SH: 450mm E: 525mm
Paket Dilindungan ku pe, 4 pcs / kotak karton
Istilah pamayaran T / T, L / C dina tetempoan
Lamaran Perabot kamar makan, hotel / cafe / parabot réstoran

Warna séjén pikeun milih

PP chair with heat transferred metal legs

Panjelasan Produk
◆ Jieun lingkungan modéren dina ruang tamu, kantor atanapi dapur kalayan korsi anu pikaresepeun ieu. Potongan kontemporer ieu ngagaduhan deui lempeng kalayan leg pola logam kai anu ditransfer anu panas. Suku logam ieu nyiptakeun dasar anu kuat pikeun pigura korsi.
◆ Ieu mangrupikeun korsi anu praktis. Bahanna lingkungan pisan, desain modéren, salian ti kapasitas anu sampurna. Anjeun bakal mendakan éta ngajantenkeun susu susu anjeun langkung rineh, langkung gampang.
◆ Déwan sederhana (perkiraan 10 menit)
◆ pelindung lanté

Pabrik DCL nganggo langkung ti 10 taun pangalaman bakal ngabagikeun sababaraha inpormasi parabot jero ruangan. Ogé boga tim penjualan anu saé pikeun nyandak pesenan di luar negeri pikeun ngadukung pabrik. Samentawis éta, pabrik ngagaduhan jabatan R&D profésional anu hadé dina ngadukung modél; Salian ti éta, manajemén produksi sareng departemén pamariksaan kualitas gaduh peran anu penting dina kualitas produk.

Packing Gambar sareng produksi masal

PP chair with heat transferred metal legs1

PP chair with heat transferred metal legs2

PP chair with heat transferred metal legs3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali