• Telepon Rojongan 86-13682157181

Stool S026A, S026B

Katerangan Singkat:

Item No: S026A, S026B
Bahan: lawon percetakan 3D, suku palapis bubuk hideung
Dimensi: A: 1250mm x 500m x 350mm; B: 500mm x 500mm x 350mm
Ukuran Pakét: A: 126cm x 51cm x 36cm; B: 51cm x 51cm x 36cm
Beurat Net: A: 14.5kg / pc; B: 6kg / pc
Beurat Kasar: A: 16.5kg / ctn; B: 7,5 kg / ctn
Milikan Kapasitas: A: 300 PCS / 40HQ; B: 770 pcs / 40HQ


Jinis Produk

Produk Tag

Pakét: 1pcs / ctn
Waktu kiriman: 4-5weeks
MOQ: 100 pcs unggal warna
Métode Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa atanapi karéta
Pelabuhan of Loading: XINGANG, TIANJIN, CHINA
Syarat pamayaran: L / C dina tetempoan, T / T, EXW
Kabisa Suplai: 50 wadahna HQ / Bulan

Pitur
Jenis: Perabot Kamar Kamar
Anggo Khusus: Rumah Stool & Ottoman
Pamakéan Umum: Perabot Bumi
Pitur: Ngaleungitkeun
Pembungkusan surat: Ditampi
Bahan: Logam & Bahan
Katémbong: Modern
Melu: Henteu
Tempat Asal: Sheng Fang, Hebei, Cina
Ngaran merek: DCL

Éta nyaéta lawon Kembang anu digabungkeun sareng suku na dina logam hideung méré penampilan anu pikaresepeun. Korsi anu mulus, nikmat anu toél, ngajadikeun anjeun badé calik didieu sadinten. Bentukna segi opat sareng garis anu bersih nambihan kaéndahanna nyalira. Éta ngagaduhan fungsi multifungsi utamina fungsina panyimpen ngajadikeun langkung populer.

Lantangan kasebut ngagaduhan pangakuan anu hadé di pasar Éropa sareng pasar Amérika. Sareng pikeun lawon, urang ogé tiasa nganggo buludru, Sherpa atanapi corduroy dina warna anu anjeun pikahoyong. Pikeun suku, anjeun tiasa milih suku logam anu disalap hideung atanapi stainless gliding atanapi kai. Percaya yén éta busana sareng pilihan anu pikaresepeun dina parabot.

Palayanan kami
1. Kami bakal ngabales panalungtikan ku staf profésional
2. Urang gaduh desainer kami sorangan, ngaropéa sayogi. Sareng OEM tiasa ditampi.
3. Kami bakal pariksa unggal bagian mastikeun sateuacan pak
4. Nyayogikeun jasa pos lengkep, kalebet instalasi, pituduh téknis sareng pelatihan.
5. Urang bakal tetep rusiah pikeun sakabéh konsumén rarancang sareng hargana
6. Kami gaduh gaya béda tina PU, kulit, lawon, kulit microfiber

Pilihan Desain 3D atanapi anu tiasa ngaropéa

Lounge Chair1

Lounge Chair2

Lounge Chair3

Lounge Chair4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali